Skip to content

27 juni 2014

Renovatie woning Poppenwier

by Wietze
Renovatie_poppingawier_buro_wietze_dijkstra002

Deze woning in Poppenwier is volledig gerestaureerd. De indeling van zowel de begane grond als e de verdieping is gewijzigd. De voordeur is van de voorgevel naar de zijgevel verplaatst. De woning is dusdanig verbouwd dat de karakteristieke elementen van het huis zijn behouden.

Werkzaamheden in kort:

Begane grond:

  • Nieuwe geïsoleerde betonvloer, met vloerverwarming.
  • Buitengevels voorzien van geïsoleerde voorzetwanden.
  • Nieuwe ramen met geïsoleerde beglazing.
  • Compleet nieuwe installaties

Verdieping:

  • Nieuwe indeling.
  • Nieuwe dakkapel achtergevel
  • De woning is voorzien van een nieuwe geïsoleerde kap
  • Nieuwe badkamer

 

Lees meer over Renovatie

Reageren kan niet meer