skip to Main Content

Ontwerpburo Wietze Dijkstra is een onafhankelijk werkend bouwkundig Ontwerpburo gevestigd in Terherne. Het Buro bestaat uit Wietze zelf, een parttime kracht op oproepbasis en regelmatig wordt ook de frisse blik van stagiairs ingezet.
Het Buro is gespecialiseerd op het gebied van bouwen en alles wat hier bij komt kijken: zowel nieuw- als verbouw. Het Buro wil met een creatieve, meedenkende en praktisch houding niet alleen voor, maar vooral in samenwerking met de klant wensen van papier vertalen naar de praktijk.
Ontwerpburo Wietze Dijkstra is een klein kantoor waardoor het kan werken tegen concurrerende prijzen en er persoonlijke betrokkenheid is bij het realiseren van uw bouwwens. Van het schetsontwerp tot de oplevering van uw project, Wietze Dijkstra is altijd uw aanspreekpunt!

‘Samenwerken met collega’s die elkaars kwaliteiten uitstekend aanvullen en versterken, zie ik als een groot voorrecht’

Wietze is opgegroeid in een ondernemersgezin in Tersoal. Na zijn middelbare school volgde hij de Timmermansopleiding (voltooid in 2003), hierbij deed hij veel praktijkervaring op in de bouw. Na deze opleiding heeft hij een opleiding Bouwkunde gevolgd (voltooid in 2007), waarna Ontwerpburo Wietze Dijkstra werd opgericht. Deze combinatie van studies laat zijn enthousiasme zien voor zowel de technische als praktische uitwerking van een project.
Sinds 2017 woont en houdt Wietze kantoor in het waterrijke Terherne. Hij woont daar met zijn partner Sianne en Friese Stabij Uultje. In november 2020 verwachten Wietze en Sianne hun eerste kind. In zijn vrije tijd houdt Wietze zich graag actief en passief met sport bezig: hij zaalvoetbalt, schaatst, mountainbiket en liep verschillende (halve en hele) marathons.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Ontwerpburo Wietze Dijkstra, kijk dan onder kopje: Werkwijze of stuur een e-mail naar info@burowietzedijkstra.nl

Back To Top